Tapete

BN international tvrtka je sa dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji visoko kvalitetnih rezidencijalnih i projektnih tapeta. Brend BN walls danas dizajnira i proizvodi široku paletu tapeta za klijente širom svijeta, kojima pomaže stvoriti savršeni ambijent.

Sve je započelo obrtničkom proizvodnjom te kontinuiranim stjecanjem znanja i iskustva. Danas tvrtka obiluje znanjem i bogatim iskustvom te ima vlastitu tvornicu koja joj omogućava potpunu kontrolu nad kompletnim proizvodnim procesom. To je pak neophodno kako bi klijentima osiguralo da njihovi proizvodi uvijek udovoljavaju najvišim standardima kvalitete.

Dizajn, istraživanje i razvoj na listi su BN-ovih prioriteta. Vlastiti dizajnerski studio te odjel za istraživanje i razvoj novih tehnologija omogućava sjedinjenje kreativnosti dizajnera sa inovacijama njihovih stručnjaka za istraživanje i razvoj. Ta suradnja urodila je plodom.

Redovno se uvode nove i inovativne kolekcije, a mogu se pohvaliti i suradnjom sa vodećim imenima u industriji poput Marcel Wanders, Viktor & Rolf, Van Gogh, Rivièra Maison, Christian Fischbacher kao i mnogim drugima.

BN tapete izrađene su od različitih materijala: non woven fabric backed, paper backed, textile fabric backed, vinyl.

BN tapete klasificirane su u razrede vatrootpornosti B, C I D.

Težina/čvrstoća BN tapeta je u rasponu od 90 g/m2 – 550 g/m2, a širine rola od 53cm do 130cm.

BN tapete posjeduju atestnu dokumentaciju-izjave o svojstvima, IMO certifikat, tehničke listove I upute postavljanju.

BN tapete su bio-proof testirane i otporne na plijesan I nastajanje mikroba.

Mogućnost proizvodnje po narudžbi, izrada digitalnog printa po odabranom uzorku ili slici.