O nama

Tvrtka KALCER d.o.o. osnovana je 1990. godine. Naša početna djelatnost bila je plasman i distribucija spuštenih stropova te smo na tržištu nastupili kao prvi zastupnik Armstronga za Hrvatsku, danas Knauf Ceiling Solutions. Kroz godine koje su slijedile specijalizirali smo se za sve vrste spuštenih stropova, osobito one posebnih namjena kao što su stropovi za visoke higijenske zahtjeve (operacione sale, laboratoriji, prehrambena industrija), akustični stropovi (kino dvorane, kazališne ili koncertne dvorane, predavaone), stropovi za sportske dvorane, bazene i drugi.
Naša suradnja proširila se na brojne renomirane europske proizvođače kao što su Atena, Durlum, Ecophon, Hunter Douglas, OWA, Pagolux, Louverlux, Vogl te brojne druge.

Radi kvalitetnijeg i sve obuhvatnijeg rješavanja specijalnih zahtjeva, npr. akustike, proširili smo svoju ponudu i na drvene zidne I stropne akustične obloge Lambri, Topakustik i druge.

Specijalisti smo za MAARS modularne pregradne stijene.

Zastupnici smo I najvećeg europskog proizvođaća modularnih pregradnih stijena Maars. Pored specijalizacije u segmentu spuštenih stropova usmjerili smo naše aktivnosti i na interijere u širem smislu te smo svoju ponudu od 1995. godine proširili preuzimanjem zastupstva belgijske firme NMC, najvećeg europskog proizvođača dekorativnih proizvoda – stropnih i zidnih štukatura, rozeta, podnih sokla i zidnih obloga.

Našim zalaganjem i zalaganjem naših distributera u cijeloj Hrvatskoj ime NMC postalo je sinonim za visokokvalitetni i nezamjenjiv proizvod u području dekoracije klasičnog ili modernog interijera. Tijekom vremena, a kao odgovor na zahtjev tržišta i naših kupaca uvrstili smo u našu ponudu i liniju dizajnerskih, visokokvalitetnih vinil tapeta nizozemskog proizvođača BN International.